Bir Başarı Hikayesi Kristal Tasarım

Bu yazı tamamıyla Kristal Tasarım firmasının sahibesi Ayşe hanım tarafından yazılmıştır. Kendisine sonsuz teşekkürler.



2011 yılının Haziran ayında,anlık bir kararla ev tekstili&çeyiz üzerine bir butik açmaya karar verdik anne-kız olarak..Ev tekstili alanında herhangi bir eğitimimiz,bilgimiz olmadığı halde sırf çok sevdiğimiz ve keyifli bir iş yapmak istediğimiz için bu işe başlamayı tercih ettik.Tıpkı kararımız gibi ani ve hızlı bir şekilde hemen hazırlıklara başladık ve 15 gün içerisinde Kristal Tasarım küçücük bir dükkan ile faaliyet göstermeye başladı.Hedefimiz öncelikli olarak online satışa başlamaktı fakat bu konu hakkında da yeterli bir bilgiye sahip değildik. E-ticaret,web tasarım alanında çok fazla seçenek varmış gibi görünse de ihtiyaçlara gerçekten cevap verebilecek bir firmayı bulmanın zor olduğunu da bu süreçte öğrenmiş olduk.Sonrasında tavsiye üzerine Ebubekir Bey ile tanıştık ve istediğimiz online satış sitesini çok kısa sürede bizim için tasarladı ve online satışlara başlamış olduk. Kendisininde önerisiyle Google Seo çalışması yaptırdık.
Asıl hikayemiz de bundan sonra başladı diyebiliriz. Online satışlarımız beklemediğimiz bir şekilde artış gösterdi ve bizim küçücük dükkanımız yetersiz hale gelmeye başladı.Bunun sonucunda bir atölyeye gereksinim duyduk ve atölyemizi faaliyete geçirip ürünlerimizi daha hızlı üretmeye başladık.Son 1 yıldır ise yeni mağazamızda çalışmalarımıza kaliteden ödün vermeden devam etmekteyiz. 
Online satış sitesi kurmaktan daha da önemli bir nokta var ki,o da sonrasında alacağınız destek hizmeti.Biz hiç tereddüt etmeden online satışlarımızı Blogger Tasarım Ebubekir Bey'e emanet ettik ve yaptığımız ortak çalışmalar sonucunda satışlarımızı artırmaya devam ediyoruz.Daha çok uzun yıllar birlikte çalışacağımızdan da eminiz.İşimizi işi bildiği için kendisine teşekkür etmeyi borç biliyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder